Bedrijfsprofiel


Belgische Incasso Dienst is een internationale profit organisatie die haar werkterrein heeft binnen alle sectoren en in de werkgebieden B2B en B2C.
Met eigen vestigingen in België (Genk), Nederland (Weert en Hoogeveen) en Duitsland (Duisburg), heeft de Belgische Incasso Dienst als doel haar toonaangevende rol als creditmanagement leverancier verder uit te breiden. Maatgevend is het bieden van topkwaliteit, flexibiliteit, maatwerk, dienstbaarheid, discretie en navolgbare werkwijze.

 

Bedrijfsprocessen

Onze full-operational service levert een wezenlijke bijdrage aan de bedrijfsresultaten van onze opdrachtgevers. Het bieden van alle facetten op het gebied van creditmanagement is een effectief element voor onze opdrachtgevers om in hun bedrijfsproces te integreren.

Optimale inzet

Ons succes is feitelijk de optimale inzet en empathie door onze medewerkers.
De selectie van de juiste mensen resulteert in een team van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. De vakkundigheid van onze incasso-medewerkers, juristen en deurwaarders, resulteert in een kwaliteit die onvergelijkbaar is met enig ander speler op onze markt.

Belgische Incasso Dienst, Peerderbaan 2

Belgische Incasso Dienst

Postadres: Postbus 8, 3960 Bree
Bezoekadres op afspraak: Horizonlaan 36, 3600 Genk
Tel. nr. +32 (0)89 84 55 91
E-mailadres: info@incassozaken.be
0849.384.755 RPR Tongeren
Erkenningsnummer FOD Economie: 219704